ГоловнаЕлектромобіліНазвано дату презентації першого електроавтомобіля Xiaomi

Названо дату презентації першого електроавтомобіля Xiaomi

Прототип першого електрокара “Сяомі” буде представлений у серпні особисто Лей Цзюнем. Про відповідні плани засновника китайського техногіганта повідомляє Sina.

Подробиці

За словами джерела, топ-менеджер проводить 2/3 свого робочого часу в головному офісі Xiaomi Auto. Серед поставлених топ-менеджером завдань – організувати тест-драйв прототипу та провести зимові випробування.

За зовнішній вигляд новинки та оздоблення салону відповідають фахівці HVST Automobile Design (дизайнери цієї агенції також займаються оформленням фольксвагенівського концепту е-мобіля Maven).

 

Названа дата презентации первого электроавтомобиля Xiaomi

Обсяг інвестицій Xiaomi у створення електрокара – $10 млрд. Завод з виробництва фірмових е-мобілів та науково-дослідний центр «Сяомі-Авто» буде збудовано у м. Ічжуан (південно-східне передмістя Пекіна). Пропускна спроможність заводу – 300 тис. машин на рік.

На початковій стадії (2024) планується щорічно виробляти 150 тис. автомобілів. Перші спеціалісти для заводу в кількості 1 000 осіб вже найняті.

 

Названа дата презентации первого электроавтомобиля Xiaomi

Xiaomi Auto, за даними Sina, запустить 4 різні моделі класу A+ і B. Їх вартість варіюватиметься від ¥150 000 до ¥300 000, що еквівалентно 22,2 тис. і 44,4 тис. доларам США.

Усі електрокари китайського техногіганта підтримуватимуть технологію автономного водіння L3.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...