ГоловнаGSMАбонентам Kyivstar стала доступна нова Суперсила

Абонентам Kyivstar стала доступна нова Суперсила

15 червня в окремих тарифних планах Kyivstar з’явилася нова Суперсила. Інформація про це була опублікована на веб-ресурсі телекомунікаційної компанії.

Подробиці

З 15 червня після кожного підключення мобільний оператор з кожного тарифного плану сімейства LOVE UA буде перераховувати на рахунок фонду «Повернися живим» до 50 грн. Останній був заснований вісім років тому. Весь цей час облігація надавала таку підтримку українським військовим: закуповувала для ЗСУ особисті засоби захисту, сучасне обладнання, а також оплачувала навчальні тренінги.

Нова Суперсила отримала назву «Допомога ЗСУ». Для її підключення абонентам зазначених вище тарифних планів достатньо надіслати SMS-повідомлення з будь-яким текстом на номер 88032.

З абонентів, які перебувають у територіальних межах України, плата за підключення нової Суперсили не утримуватиметься. Згодом з кожного поповнення рахунку мобільний оператор перераховуватиме до 50 грн. на рахунок фонду “Повернися живим”.

Вартість 4-тижневого пакету LOVE UA встановлена ​​на рівні 150 грн. За ці гроші абоненти можуть претендувати на 1200 хв. розмов, безкоштовне використання месенджерів та соціальних платформ, а також підключення однієї Суперсили.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...