ГоловнаТехноRealme представила навушники Buds Air 3 Neo та смартфон GT 2 Master...

Realme представила навушники Buds Air 3 Neo та смартфон GT 2 Master Explorer

Realme провів церемонію презентації навушників Buds Air 3 Neo з 30-годинною автономністю та смартфона GT 2 Master Explorer з найновішим андроїд-чіпсетом SD 8+ Gen 1 та пам’яттю LPDDR5X RAM.

Подробиці

Масштабная презентация Realme: наушники Buds Air 3 Neo и смартфон GT 2 Master Explorer

Дизайн гарнітури Buds Air 3 Neo – такий самий, як у аналога без слова Neo у назві. Презентована вчора модель, на відміну від попередниці, не підтримує ANC, зате має кращу автономність (30 год. замість 28 год.) і підтримку 3D-звуку на базі Dolby Atmos.

Розмір динаміків – 10 мм, рівень захисту від вологи – за протоколом IPX5. Понад те, новинка може похвалитися шумозаглушенням Environmental Noise Cancellation, підтримкою управління жестами і «геймерським» режимом низької затримки до 88 мс.

За сумісність гарнітури зі смартфоном/планшетом відповідає Bluetooth 5.2. Вага кожного навушника – 4 гр. Гарнітура здатна миттєво взаємодіяти з фірмовим ПЗ Realme Link.

Гранична автономність у режимі очікування та при активній експлуатації – 30 та 7 годин відповідно. Заряджання аксесуарів здійснюється через USB Type-C.

Кількість колірних рішень – 2 (біле та чорне). Вартість в Китаї – ¥149 через офіційні канали продажів Realme та ¥129 за процедурою попереднього замовлення ($22 і $19 відповідно).

Масштабная презентация Realme: наушники Buds Air 3 Neo и смартфон GT 2 Master Explorer

Смартфон GT 2 Master Explorer був розхвалений розробником задовго до церемонії презентації. Крім зазначених у першому абзаці характеристик, пристрій обладнаний дисплеєм AMOLED 6,7” з високою (120 Гц) частотою оновлення, має покращене тепловідведення та є першим в історії бренду апаратом зі 100-ватним адаптером для швидкої зарядки.

Візуальним оформленням нового представника лінійки “Master Edition” займався відомий у Піднебесній дизайнер Дже Джунг. Завдяки старанням маестро, GT 2 ME отримав шкіряне оформлення задньої панелі із заклепками по краях.

Габарити смартфона в сантиметрах – 16,13 х 7,43 х 0,82, вага у грамах – трохи менше 199.

Масштабная презентация Realme: наушники Buds Air 3 Neo и смартфон GT 2 Master Explorer

За якість селфі відповідає модуль на 16 Мп, а за презентабельність фото та відео – основна камера на 50/50/2 Мп з 40-кратним збільшенням та 150-градусним кутом огляду.

Кількість варіантів пам’яті – три (8/128, 8/256 та 12/256 гігабайт). Вартість смартфона у зазначених виконаннях у Китаї – ¥3499, ¥3799 та ¥3999, що еквівалентно 519, 564 та 594 доларам США.

Дата появи девайсу за межами Піднебесної на церемонії презентації названа не була.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці Нова модель пройшла сертифікаційні формальності у тайського регулятора NBTC під символьним...

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS - остання версія операційної системи авторства "Сяомі" - пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно з кількома новими інструментами для підвищення продуктивності та плавності...

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...