ГоловнаТехноXiaomi скасовує оновлення до MIUI 13 для одного з найпопулярніших смартфонів

Xiaomi скасовує оновлення до MIUI 13 для одного з найпопулярніших смартфонів

MIUI 13 була випущена для внутрішнього бета-тесту у смартфоні Redmi Note 8. Але згодом китайський виробник скасував тестування нової оболонки для свого бестселера і тепер майже напевно можна сказати, що Note серія Redmi 8 не отримає оновлення MIUI 13.

Подробиці

У серпні 2019 року Xiaomi представила світові Redmi Note 8 з Android 9. Усього за 3 місяці було продано 10 мільйонів екземплярів. 2020 року він подолав бар’єр у 30 мільйонів продажів, що стало абсолютним успіхом для компанії. Протягом минулих років компанія випустила для смартфона Android 10, Android 11, а останнім оновленням MIUI була версія 12.5.

Бета-тест китайської версії оболонки Redmi Note 8 завершився у листопаді 2021 року. Однак смартфон продовжував отримувати внутрішні бета-оновлення MIUI. 20 грудня 2021 року, попри все, смартфон Xiaomi отримав внутрішнє оновлення до MIUI 13.

Redmi Note 8 MIUI 13

Цей крок породив сподівання, що він зрештою отримає нову оболонку. Протягом наступних майже 6 місяців Redmi Note 8 продовжував отримувати внутрішні оновлення, пов’язані з MIUI 13.

Однак станом на 16 червня 2022 року пристрій не отримував подальших внутрішніх бета-оновлень. Минуло трохи більше двох тижнів, а його статус залишається тим самим. Отже, можна припустити, що внутрішні тести MIUI 13 на Redmi Note 8 скасовані.

Така сама ситуація і зі смартфонами Redmi Note 8 Pro, Mi CC9, CC9 Meitu, Mi 9 SE, Mi 9, Redmi K20 та Redmi K20 Pro не отримають MIUI 13.

Redmi Note 8 MIUI 13 Latest Build

Сумні новини для одного з смартфонів Xiaomi, що найбільш продаються. Безперечно, це важкий удар для всіх користувачів, яким все ще подобається Redmi Note 8.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...