ГоловнаТехноКористувачам WhatsApp стане доступний режим «невидимки»

Користувачам WhatsApp стане доступний режим «невидимки»

Розробники WhatsApp зайняті тестуванням режиму “невидимки”. Він призначений для приховування від третіх осіб статусу мережі. Нова функція з’явиться у бета-версії аплета для Windows, iOS та Android.

Подробиці

Відомо, що розробка режиму “невидимки” ще не завершена. У зв’язку з цим доступу до нього немає навіть у тестерів. Рядовим користувачам чекати його появи в додатку найближчим часом виразно не варто.

WhatsApp

Після появи в WhatsApp режиму «невидимки» користувачі зможуть самостійно вибирати, кому доступний їхній статус. З опублікованого скріншота випливає, що активувати нову функцію можна буде в налаштуваннях програми.

Крім у WhatsApp з’явиться функція для сором’язливих користувачів. Під час здійснення відеодзвінків вони зможуть використовувати аватари.

Раніше з’явилася новина про те, що з жовтня цього року месенджер припинить роботу на мільйонах смартфонів iPhone. Це пов’язано із припиненням підтримки WhatsApp програмними платформами iOS 10 та 11.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

ASUS анонсує презентацію нового компактного ПК з підтримкою ШІ

Компанія ASUS анонсує презентацію «Next Level. AI Incredible.» («Новий рівень. ШІ неймовірний»), яка відбудеться 20 травня 2024 року о 21:00 за київським часом. Подробиці На цій...

Xiaomi 15 Pro отримає «невидимі краї екрану» та роздільну здатність 2K

"Сяомі" планує презентувати флагманський смартфон Xiaomi 15 Pro вже цієї осені. Очікується, що пристрій зазнає значних змін у дизайні порівняно з попередником. Подробиці Однією з ключових...

HyperOS несподівано стала доступною для двох моделей смартфонів Xiaomi

"Сяомі" продовжує впроваджувати фірмову операційку HyperOS, яка напередодні стала доступна на двох нових моделях смартфонів. Подробиці Оновлення виявилось несподіваним для багатьох користувачів, оскільки було випущене без...