ГоловнаТехноXiaomi 15 Pro отримає «невидимі краї екрану» та роздільну здатність 2K

Xiaomi 15 Pro отримає «невидимі краї екрану» та роздільну здатність 2K

“Сяомі” планує презентувати флагманський смартфон Xiaomi 15 Pro вже цієї осені. Очікується, що пристрій зазнає значних змін у дизайні порівняно з попередником.

Подробиці

Однією з ключових особливостей новинки стане екран. Замість традиційних рамок, перспективний апарат буде оснащений мікрозігнутим дисплеєм з практично невидимими краями, що забезпечить власникам повне занурення в контент. Екран підтримуватиме роздільну здатність 2K, що гарантує високу якість зображення.

Xiaomi 15 Pro отримає невидимі краї екрана та роздільну здатність 2K

“Серцем” новинки стане потужний набір процесорів Snapdragon 8 Gen 4, який забезпечить високу продуктивність пристрою. Оптика міститиме 50-мегапіксельний перископічний телеоб’єктив з налаштуванням від фахівців німецького фотографічного бренду Leica з віковою історією.

З чуток, Xiaomi 15 Pro буде обладнаний акумулятором великої ємності, який зможе наповнитися енергією до 100% всього за кілька хвилин завдяки системі швидкої зарядки потужністю понад 120W.

Всі ці інновації роблять Xiaomi 15 Pro дійсно революційним пристроєм, якому цілком під силу перевернути уявлення про те, який вигляд має мати сучасний смартфон.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно