ГоловнаТехноApple MacBook Air на базі процесора M2 надійде у продаж з 15...

Apple MacBook Air на базі процесора M2 надійде у продаж з 15 липня

«Яблучники» почнуть продаж MacBook Air з новим процесором М2 за два тижні, з 15.07.2022. Відповідна інформація стала відомою журналістам MacRumors.

Подробиці

Новий макбук візуально нагадує минулорічних попередників із діагоналлю дисплея 14” та 16”. Головна відмінність від них – більш компактний екран (13,6” з яскравістю, що зросла на чверть). Кількість кольорів, що підтримуються, – 1 млрд.

Процесор М2, як запевняє Apple, «прискорює» Photoshop і підвищує продуктивність Final Cut Pro в порівнянні з торішніми аналогами на 20% і 40% відповідно. Грані пристрою мають роз’єми для Thunderbolt, MagSafe та високоомних навушників.

Товщина MacBook Air М2 – 11,3 мм, вага – 1,2 кг. Заявлена ​​автономність при безперервному відтворенні відеоконтенту – 18 год. Адаптер для швидкого заряджання потужністю 67W дозволяє наповнити батарею на 50% за півгодини.

Крім того, пристрій отримав чотири динаміки, оновлену камеру 1080p, три мікрофони, клавіатуру Magic Keyboard з опцією визначення особи власника по відбитку пальця, Dolby Atmos та ін.

Вартість девайсу в базовому та преміальному виконанні складе $1199 та $2499 відповідно.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...