ГоловнаGSMVodafone вкотре підвищив вартість послуг

Vodafone вкотре підвищив вартість послуг

З сьогоднішнього дня абонентам Vodafone із тарифними планами з лінійок Joice та SuperNet послуги мобільного оператора почнуть коштувати дорожче. Про це повідомила служба підтримки телекомунікаційної компанії.

Подробиці

З 1 липня тарифні плани із зазначених вище лінійок коштуватимуть на 15-40 грн дорожче. Цього тижня Vodafone почав надсилати абонентам відповідні повідомлення.

У “Vodafone-Україна” з цього приводу зазначили, що основним пріоритетом для компанії продовжує залишатися забезпечення якісного зв’язку. Через бойові дії доводиться нести мільярдні втрати. Щодня спеціалісти Vodafone відновлюють десятки інфраструктурних об’єктів. Завдяки цьому мільйони українців можуть залишатись на зв’язку під час війни.

Вартість пакету SuperNet Start із сьогоднішнього дня становитиме 145 грн. Раніше він обходився абонентам Vodafone у 125 грн. Пакет SuperNet Pro зріс за ціною до 205 грн, а SuperNet Unlim — до 300 грн. Раніше вони коштували 180 та 260 грн. За тарифний план Joice із сьогоднішнього дня доведеться платити 135 грн. Раніше він коштував 120 грн.

Окрім збільшення тарифів, компанія також переглянула умови надання послуг міжнародного зв’язку. З 1 червня вартість хвилини розмови із співрозмовниками з РФ та Білорусі становитиме 25 грн. Відправляти SMS-повідомлення до цих країн можна буде по 3 грн.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...