ГоловнаТехноЯк вимкнути "Сервіс активації SIM" у смартфонах Xiaomi

Як вимкнути “Сервіс активації SIM” у смартфонах Xiaomi

Xiaomi використовує SIM Activation Service як каталізатор. Що таке служба активації СІМ-картки, чому MIUI залежить від неї і причини появи напису “SIM-картка не активована” будуть темою цього матеріалу.

Подробиці

Що таке служба активації SIM-картки

Це процес аутентифікації СІМ-картки для доступу до ексклюзивних функцій у програмах MIUI. Відсутність SIM Activation Service не означає неможливість надсилання повідомлень, здійснення телефонних дзвінків тощо – служба лише дозволяє використовувати ексклюзивні корисні функції, подібні до iOS, у вашому пристрої.

Оскільки ці функції вимагають доступу до приватної інформації, це досить чутлива структура, яка потребує додаткового рівня захисту. Вона працює шляхом відправки одноразового коду перевірки на сервери Xiaomi та отримання схвалення у відповідь.

Що ви отримуєте від активації послуги SIM Activation Service

Якщо взяти, наприклад Mi Messages, то після активації SIM-карти ви зможете безкоштовно надсилати текстові повідомлення іншим користувачам Mi, використовуючи підключення до Інтернету.

Синхронізація повідомлень – ще одна корисна функція, яка дозволяє зберігати повідомлення в Mi Cloud, щоб запобігти можливій втраті даних.

Ще однією перевагою є функція Mi Find Device, яка дозволяє відстежувати місцезнаходження телефону у разі втрати або крадіжки.

Як підключити послугу активації SIM

  1. Переконатися в наявності грошей на рахунку (відправка коду перевірки платна).
  2. Вставити SIM-картку.
  3. Перезавантажити.

 

Что такое Xiaomi SIM Activation Service в системе MIUI, зачем он нужен и как удалить

Після перезавантаження активація має відбутися автоматично. Вона також автоматично виконується після нової установки або скидання даних. Тому, якщо ви не бажаєте активувати цю послугу, переконайтеся, що ви вийняли SIM-картку перед завантаженням системи.

Що таке повідомлення про те, що SIM-картка не активована

Деякі з тих, хто читає цей матеріал, могли стикатися з повідомленням “SIM-карта не активована”. Цей напис зазвичай з’являється, коли програма для обміну повідомленнями намагається використовувати Xiaomi SIM-картку на новому пристрої з обліковим записом Mi.

Помилка в основному повідомляє користувачеві, що його SIM-картка не активна для пристрою на серверах Xiaomi, що, в свою чергу, не дозволяє користувачам скористатися перевагами MIUI.

Як вимкнути сповіщення про те, що SIM-картка не активована

Є два способи відключити цей процес активації і кроки досить прості. Перший – через Root за допомогою програми Titanium Backup або будь-якої іншої програми з опцією відключення системного ПЗ.

Для початку потрібно зайти в пошуковий рядок, потім ввести перші літери програми, що відключається (у нашому випадку вводимо sim, вибираємо в списку Xiaomi SIM Activation Service і натискаємо кнопку відключення для позбавлення від набридливих повідомлень і невдалих спроб активації).

 

Что такое Xiaomi SIM Activation Service в системе MIUI, зачем он нужен и как удалить

Якщо ж Root-а у вас немає, черговість дій виглядає так:

  • Налаштування > Програми > Управління програмами > введення Xiaomi у поле пошуку > клік на Xiaomi SIM Activation Service > відключення всіх дозволів та обмеження використання даних.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно