ГоловнаТехноІлон Маск знову спровокував зростання популярної криптовалюти Dogecoin

Ілон Маск знову спровокував зростання популярної криптовалюти Dogecoin

Твіт Ілона Маска спровокував зліт догікоїну більш ніж на 15%. Відповідна реакція «собачої крипти №1» була після заяви мільярдера про намір продовжувати інвестиції в цифрові активи.

Подробиці

Dogecoin – одна з улюблених криптовалют мільярдера, у чому він неодноразово зізнавався. Саме цим пояснюється зростання DOGE на тлі негативної динаміки більшості колег по крипторинку.

– Я продовжу підтримувати Dogecoin, – написав Маск позавчора вранці.

“Догі” відреагував на твіт 10-відсотковим зростанням. І хоча з того часу минуло вже дві доби, динаміка «собачки» не змінюється – крипта, як і раніше, торгується в зеленій зоні: станом на 08:26 її зростання до рівнів вчорашнього закриття становить 5,78% (до $0,061690 ; +0,003370 дол.)

Ілон Маск у черговий раз «підставив плече» улюбленій криптовалюті Dogecoin

Всього ж з часу публікації Маском своєї обіцянки, Dogecoin став дорожчим майже на 16% або на 1/7 частину своєї вартості.

Про причини любові Маска до догікоїну можна почитати в нашої публікації ( в цьому ж інтерв’ю мільярдер розповів, за якими параметрами DOGE сильніший за біткоін і ефіріум.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...