Техно

Ухвалення криптовалютного закону в США призведе до зникнення 99% токенів

Цього тижня американські сенатори К. Джиллібранд та С. Ламміс представили законопроект про регулювання крипторинку. За даними The Washington Post, у документі прописані легальні визначення дефініцій «віртуальні валюти» і «цифрові активи», а також повноваження наглядових відомств.

Подробиці

Джиллібранд із цього приводу зазначила, що поданий законопроект спрямований на стимулювання інновацій. Після його прийняття учасники крипторинка будуть зобов’язані привести свою діяльність у відповідність до затверджених на законодавчому рівні стандартів.

Интересное:

Якщо законопроект приймуть у редакції, що діє, то у провайдерів з’явиться новий обов’язок. Йдеться про повне розкриття всіх клієнтських даних. Під провайдерами в документі розуміються компанії, які забезпечують клієнтам введення та виведення цифрових валют.

Розробники цифрових валют, криптобіржі, розповсюджувачі стейблкоїнів та інші учасники ринку мають зареєструватися у спеціальному реєстрі. На думку експертів, першими з проблемами після ухвалення закону зіштовхнуться засновники DeFi-проектів. Наступними постраждають криптовалютні біржі, витрати яких збільшаться у кілька разів.

Найпоширеніші криптовалюти будуть визнані цифровими фінансовими активами за аналогією до легальних копій софту. Вони будуть під юрисдикцією американського регулятора CFTC Щодо маловідомих віртуальних валют, то їм загрожує повне зникнення. Згідно з прогнозом, криптовалютний ринок покинуть 99% токенів.

Поделиться

Последние новости:

У Мережі з’явилася перша інформація про смартфони серії iPhone 17

Мережа приросла інформацією про перспективний iPhone 17. Перераховані нижче відомості надані аналітиком корпорації Haitong International…

08.05.2024

В Сети появилась первая информация о смартфонах серии iPhone 17

Сеть приросла информацией о перспективном iPhone 17. Перечисленные ниже сведения предоставлены аналитиком корпорации Haitong International…

08.05.2024

Через 25 років HMD анонсує найпопулярніший телефон Nokia

Це мобільний телефон, який сформував ціле покоління. І тепер, через 25 років після свого першого…

08.05.2024

Xiaomi скоро представить Mix Fold 4 та Mix Flip: основні оновлення

"Сяомі" планує випустити нові моделі складних смартфонів цього року. Йдеться про "розкладачки" Mix Fold 4…

08.05.2024

Xiaomi скоро представит Mix Fold 4 и Mix Flip: основные обновления

«Сяоми» планирует выпустить новые модели складных смартфонов в этом году. Речь идет о «раскладушках» Mix…

08.05.2024

Стали відомі дизайн та дата презентації бюджетного «вбивці» флагманів POCO F6 Pro

POCO F6 Pro готується до дебюту в червні. Більшість особливостей пристрою вже відомі, зокрема завдяки…

08.05.2024