Техно

Через 25 років HMD анонсує найпопулярніший телефон Nokia

Це мобільний телефон, який сформував ціле покоління. І тепер, через 25 років після свого першого випуску, легендарна Nokia 3210 від компанії Human Mobile Devices (HMD), повертається у зухвало-чорному та епохально-золотистому кольорах.

Подробиці

Кнопкові телефони знову повертаються, оскільки люди все більше прагнуть простих часів. У 2023 році компанія Human Mobile Devices (HMD) зафіксувала подвоєння продажів культового розкладного телефону Nokia 2660 Flip, і прогнозує подальше зростання ринку кнопкових телефонів у 2024 році.

У світі, де майже четверо із десяти (38%) молодих людей у віці 16-24 років стурбовані тим, що проводять занадто багато часу за своїми смартфонами 1 , Nokia 3210 пропонують рішення для цифрового детоксу.

Коментує Ларс Зільбербауер, Маркетинговий директор Human Mobile Devices (HMD):

“Nokia 3210, культурна ікона, яка повертається на вершину світового буму кнопкових телефонів, оскільки споживачі прагнуть збалансувати використання екранного часу з цифровим детоксом. В основі Nokia 3210 лежить простота, що дозволяє користувачам бути повністю присутніми. Забудьте про “прості телефони”. Це веселий телефон 2024 року”.

Nokia 3210 з’явився чверть століття тому. Він швидко став хітом і об’єднав сотні мільйонів людей. У 2024 році він повертається. Тільки цього разу основна увага приділяється тому, щоб відірвати людей від їхніх екранів. Бен Вуд, Засновник Музею мобільних телефонів, коментує: “Оригінальний Nokia 3210 займає особливе місце в серцях багатьох споживачів, як один із телефонів-бестселерів усіх часів. Це
ідеальний продукт для переосмислення сучасної епохи, враховуючи його сильну спадщину та культовий дизайн”.

Интересное:

“Nokia 3210 вважається одним з найбільш значущих телефонів, які будь коли розробляла компанія Nokia, і він полюбився багатьом, для кого він став першим мобільним телефоном. Цей сучасний погляд на класику дизайну у срібний ювілейний рік неодмінно приверне увагу людей”.

Перезапуск ікони – Nokia 3210 – сприяє зростанню популярності та подальшому відродженню кнопкових телефонів, оскільки все більше молодих людей вимикаються і приєднуються до цифрового детоксу.

Ті, хто хоче відпочити від соціальних мереж, Інтернету та нескінченних додатків (на один день або на вихідні, а, можливо, назавжди), тепер можуть зробити це в стилі кінця дев’яностих – початку нульових.

Оновлений для сучасного покоління, переосмислений Nokia 3210 має витончений ретро-дизайн. Він оснащений всіма основними функціями, які ви очікували від кнопкового телефону, включаючи 2-мегапіксельну камеру зі спалахом (і ліхтариком!) та має витривалий акумулятор на 1450 мАг, який не розрядиться в найнеочікуваніший момент. І оскільки на дворі 2024 рік, легендарний телефон Nokia 3210 оснащений 4G для кришталево чистого зв’язку.

Як і в буремні часи початку 2000-х, Nokia 3210 стане must have стилю життя та аксесуаром цього літнього сезону, і люди обиратимуть його не лише за надійність та бездоганну функціональність. Вони будуть робити це, щоб зробити серйозну заявку про свій новий стиль. Тенденція на все, що пов’язане із Y2K (2000-ми), продовжує набирати обертів, і, більше того, як і в кінці дев’яностих та на початку нульових, модель 3210 доступна лише в трьох яскравих кольорах, що нагадують про цілу епоху: зухвало-чорний та епохально-золотий. І нарешті… Nokia 3210 не був би Nokia 3210, якби в ньому не було змійки – тож вона також повертається.

Nokia 3210 – все просто:

    1. Дизайн: ретро-дизайн 1999 року для “ностальгічної подорожі” користувача.
    2. Потужність: довговічний акумулятор, ємністю 1450 мАг 2 забезпечує до дев’яти з половиною годин роботи в режимі чату.
    3. Ретро-ігри: поставляється зі змійкою – встановіть новий рекорд.
    4. Камера: фотографуйте в стилі 2000-х за допомогою камери на 2 Мп.
  1. Оснащення: ліхтарик.
Поделиться

Последние новости:

На Харківському напрямку під час наступу РФ відключилися українські термінали Starlink

На початку наступу армії РФ на Харківському напрямку перестали працювати термінали Starlink, що стало серйозною…

19.05.2024

На Харьковском направлении во время наступления РФ отключились украинские терминалы Starlink

В начале наступления армии РФ на Харьковском направлении перестали работать терминалы Starlink, что стало серьезной…

19.05.2024

Redmi Display G24 IPS: «один з найкращих у світі моніторів» за співвідношенням ціна/якість із частотою 180 Гц

"Сяомі" збагатила ринок моніторів для ПК пристроєм Redmi Display G24 IPS за вельми привабливою ціною.…

19.05.2024

Redmi Display G24 IPS: «один из лучших в мире мониторов» по соотношению цена/качество с частотой 180 Гц

«Сяоми» обогатила рынок мониторов для ПК устройством Redmi Display G24 IPS по весьма привлекательной цене.…

19.05.2024

POCO F6 Pro: офіційна інформація про процесор, результати тестування в AnTuTu та обсяг сховища

"Сяомі" продовжує підігрівати інтерес до запланованої на 23 травня прем'єри нового смартфона POCO F6 Pro.…

19.05.2024

POCO F6 Pro: официальная информация о процессоре, результатах тестирования в AnTuTu и объеме хранилища

«Сяоми» продолжает подогревать интерес к предстоящей 23 мая премьере нового смартфона POCO F6 Pro. В…

19.05.2024