ГоловнаВійськові технологіїУхвалення криптовалютного закону в США призведе до зникнення 99% токенів

Ухвалення криптовалютного закону в США призведе до зникнення 99% токенів

Цього тижня американські сенатори К. Джиллібранд та С. Ламміс представили законопроект про регулювання крипторинку. За даними The Washington Post, у документі прописані легальні визначення дефініцій «віртуальні валюти» і «цифрові активи», а також повноваження наглядових відомств.

Подробиці

Джиллібранд із цього приводу зазначила, що поданий законопроект спрямований на стимулювання інновацій. Після його прийняття учасники крипторинка будуть зобов’язані привести свою діяльність у відповідність до затверджених на законодавчому рівні стандартів.

Криптовалюти

Якщо законопроект приймуть у редакції, що діє, то у провайдерів з’явиться новий обов’язок. Йдеться про повне розкриття всіх клієнтських даних. Під провайдерами в документі розуміються компанії, які забезпечують клієнтам введення та виведення цифрових валют.

Розробники цифрових валют, криптобіржі, розповсюджувачі стейблкоїнів та інші учасники ринку мають зареєструватися у спеціальному реєстрі. На думку експертів, першими з проблемами після ухвалення закону зіштовхнуться засновники DeFi-проектів. Наступними постраждають криптовалютні біржі, витрати яких збільшаться у кілька разів.

Найпоширеніші криптовалюти будуть визнані цифровими фінансовими активами за аналогією до легальних копій софту. Вони будуть під юрисдикцією американського регулятора CFTC Щодо маловідомих віртуальних валют, то їм загрожує повне зникнення. Згідно з прогнозом, криптовалютний ринок покинуть 99% токенів.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...

Названі смартфони Xiaomi, які незабаром отримають важливе оновлення

Під кінець квітня-2024 "Сяомі" вкотре внесла зміни до фірмового Центру безпеки. Подробиці Найближчим часом очікується випуск свіжого патча безпеки Android. Напередодні цієї події китайський техногігант перерахував...

HMD представляє в Україні бюджетні кнопкові телефони Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G

HMD щойно представила своє останнє творіння – Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G. Солодке тріо у веселці яскравих кольорів буде...