ГоловнаТехноМаск розкрив умови постачання в Україну терміналів Starlink

Маск розкрив умови постачання в Україну терміналів Starlink

Минулого тижня І. Маск виклав у своєму Twitter-акаунті відеоролик, в якому наведено основні тези проведеної ним міні-презентації. Під час виступу Маск розповів про останні досягнення SpaceX і плани компанії.

Подробиці

У 2022 році частоту запуску ракет було збільшено компанією до рекордного рівня. У середньому SpaceX запускає по одній ракеті кожні сім днів. 2021 року компанія здійснила 31 запуск ракет. Цього року кількість запусків може сягнути 60.

Загалом з моменту створення SpaceX успішно здійснила 160 запусків. Перший ступінь був успішно повернутий на Землю 122 рази. У 98 місіях прискорювач ракети використовувався повторно.

Система супутникового інтернету Starlink

Супутникові апарати Starlink v. 0,9 відзначили 3-річний ювілей. Перші такі супутники з’явилися на орбіті наприкінці весни 2019 року. На кінець травня аудиторія Starlink оцінювалася у 500 тис. чол. Користуватися супутниковим інтернетом від Starlink можна у 32 державах світу, зокрема в Україні.

З недавніх пір супутниковим інтернетом можна користуватися в транспортних засобах та повітряних суднах. Зокрема, до системи Starlink підключений бізнес-джет, що належить І. Маску.

Під час виступу з доповіддю Маск наголосив на тому, що SpaceX поставила в Україну 15 тис. наземних терміналів. Кожен із терміналів має безоплатний тарифний план. Це означає, що платити за супутниковий інтернет українським експлуатантам не потрібно.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...