ГоловнаGSMВ Херсоні розпочав роботу фіктивний мобільний оператор «На зв'язку»

В Херсоні розпочав роботу фіктивний мобільний оператор «На зв’язку»

Окупаційна адміністрація Херсона організувала продаж у місті SIM-карток неіснуючого мобільного оператора. За словами місцевих жителів, телефонні номери оператора “На зв’язку” інтернет-ресурсами не ідентифікуються.

Подробиці

Журналісти херсонського видання «Міст» зазначають, що SIM-карти «На зв’язку» не можна використовувати для створення облікових записів Google, реєстрації в онлайн-сервісах, соцмережах, на веб-ресурсах та ін. Це говорить про те, що «На зв’язку» не має статус офіційного мобільного оператора. По суті, він є аналогом працюючих на території ОРДЛО «Лугакома» та «Фенікса». Варто зазначити, що SIM-картки цих мобільних операторів ідентифікуються месенджерами та соціальними мережами.

Налагоджений окупантами на території Херсонської області мобільний зв’язок функціонує з перебоями. Мобільного інтернету в регіоні немає. Це зроблено для того, щоб полегшити завдання завезеним із Криму російським пропагандистам. Вони чинять на місцеве населення тиск. Жителям Херсонської області внушають, що Україна їх покинула. Паралельно у регіоні здійснюється примусова паспортизація.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно