ГоловнаТехноAnonymous опублікували особисті дані російських хакерів з Killnet

Anonymous опублікували особисті дані російських хакерів з Killnet

Анонімус вдалося отримати особисті дані членів російського хакерського угруповання Killnet. Викрадені адреси електронної пошти та паролі були опубліковані Anonymous на веб-ресурсі JustPaste. Вони знаходяться у відкритому доступі. Ознайомитися з викраденими особистими даними російських кіберзлочинців може будь-хто.

Подробиці

Хакерське угруповання Killnet є прокремлівським. Її члени працюють на російські спецслужби. 21 травня у Twitter з’явилося повідомлення про оголошення Anonymous війни російським хакерам із угруповання Killnet.

Пізніше у Twitter-аккануті міжнародного хакерського руху було опубліковано пост про успішну атаку на веб-ресурс Killnet. У ході кібератаки Анонімус вдалося його знищити. Метою Anonymous є знешкодження російського угруповання хакерів.

Існує думка, що за Anonymous стоїть американський уряд. Водночас цей хакерський рух є транснаціональним. Після початку вторгнення ЗС РФ активісти руху стали на захист України. Вони регулярно атакують російські урядові веб-ресурси та IT-системи великих компаній РФ.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно