ГоловнаТехноЗ'явився новий дизайн iPhone 14 Pro без чубчика

З’явився новий дизайн iPhone 14 Pro без чубчика

В Мережі з’явилися нові рендери перспективного iPhone 14 Pro. Автор зображень – Ян Зельбо. Дизайнер представив на суд публіки ймовірні зображення смартфона у фіолетовому, графітовому, сріблястому та золотистому кольорі.

Опубліковані свіжі рендери iPhone 14 Pro

Інші особливості девайсів, що впадають в очі, – виключно тонкі рамки по периметру, завдяки яким площа дисплея виглядає візуально більшою в порівнянні з площею попередніх моделей «яблучних» смартфонів. Результат роботи фахівця представлений у наведеному нижче ролику.

Згідно з чутками, що гуляють по глобальній «павутині», модель 14 Pro отримає головний модуль основної камери з роздільною здатністю 48 Мп. Це вчетверо більше, ніж пропонує базова версія нового на даний момент смартфона iPhone 13.

Передбачається, що pro-версія «чотирнадцятки» буде позбавлена ​​перфорації та “пігулкоподібного” вирізу. За управління перспективною новинкою, за чутками, відповідатиме набір мікросхем A16 Bionic.

Крім того, моделі, що обговорюється, пророкують функцію «Завжди на дисплеї» (на даний момент «яблучники» з незрозумілих причин уникали встановлення AOD на смартфони свого виробництва).

І, нарешті, перспективному 14 Pro обіцяють адаптивну частоту оновлення з можливістю зниження до 1 герца задля економії ресурсу акумулятора.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...