ГоловнаТехноРосійська «дочка» Google просить визнати себе банкрутом

Російська «дочка» Google просить визнати себе банкрутом

Російська філія американського IT-гіганта Google готується ініціювати власне банкрутство. Клопотання про визнання Товариства з обмеженою відповідальністю «Гугл» фінансово неспроможним буде подано до арбітражу найближчим часом, інформує FedResurs.ru.

Подробиці

Причина відповідного рішення – неможливість російського представництва виконувати грошові зобов’язання з виплати зарплати та допомоги персоналу, а також неможливість проводити своєчасний розрахунок з контрагентами.

Відсутність коштів у рахунках ТОВ «Гугл» обумовлено арештом банківського рахунки філії до.

Ініціювання банкрутства не завадить філії “Гугл-Росія” підтримувати функціональність безкоштовних сервісів в РФ (пошукової системи, “Гугл-Карт”, “ЮТуба”, Gmail та інших). Іншими словами, російська аудиторія й надалі отримуватиме доступ до зазначених майданчиків.

Проблеми у російського представництва Google почалися в грудні минулого року, коли один із судів зобов’язав організацію виплатити ₽7,22-мільярдний штраф за повторну відмову видалити заборонену в РФ інформацію на вимогу Роскомнагляду.

Спроби оскарження цього рішення в апеляції виявилися безуспішними. На початку травня служба судових приставів почала працювати над примусовим стягненням штрафу. Крім того, кілька російських ЗМІ подали судові позови до ТОВ «Гугл» із вимогою стягнення значних грошових сум.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно