ГоловнаТехноІндія створила для NATO 14-кілограмовий захищений power bank на 2,1 кВт *...

Індія створила для NATO 14-кілограмовий захищений power bank на 2,1 кВт * год

Інженери індійської компанії Pravaig розробили для армії NATO портативну батарею Field Pack. По суті, вона є величезним повербанком. Вага зарядного пристрою становить 14 кг. Таким чином, його легко можна транспортувати в звичайному солдатському рюкзаку.

Подробиці

Корпус портативної батареї відповідає вимогам стандарту IP67. Це означає, що йому не страшні вода, пил, температурні перепади та тиск. Пристрій може функціонувати при температурі до +65 °C. Потужність переносного АКБ дорівнює 2,1 кВт * год. За допомогою Field Pack можна одночасно зарядити 60 лептопів MacBook. Для заряджання більш ємних акумуляторних блоків можна поєднати кілька портативних батарей в один комплекс.

Портативна батарея Pravaig Field Pack

Field Pack може похвалитися наявністю OLED-дисплея. Він використовується для демонстрації таких параметрів, як температура, термін служби, напруга, рівень заряду акумулятора та його ємність. Для віддаленого керування батареєю можна використовувати USB-підключення, Wi-Fi, GPS, SIM-картки та Bluetooth.

Портативна батарея Pravaig Field Pack

В інтерв’ю The Hindu представник індійської компанії І. Бергер повідомив, що портативну батарею можна використовувати для заряджання військових digital-пристроїв безпосередньо на полі бою. З її допомогою можна оперативно розвернути датчики стеження, системи комунікації та ін. Крім цього, від Field Pack можна заряджати дрони. Компанія планує представити новинку на суд громадськості у ході спеціалізованої виставки Eurosatory 2022, яка відбудеться у столиці Франції. Керівництво Pravaig розраховує домовитись про постачання портативних батарей армії NATO.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно