ГоловнаТехноКомпанія Маска не підключатиме Росію до системи Starlink

Компанія Маска не підключатиме Росію до системи Starlink

Послугами супутникового інтернету Starlink відтепер можна буде скористатися у 32 країнах світу. Про це повідомляється на веб-ресурсі SpaceX.

Подробиці

Компанія І. Маска опублікувала інтерактивну карту покриття супутникового інтернету. На ній відмічені регіони, де можна скористатися послугами Starlink.

З опублікованої карти випливає, що до зони покриття супутникового інтернету входять США, Великобританія, Канада, Мексика, Португалія, Люксембург, Австралія, Болгарія, Німеччина, Чехія, Тонга, Австрія, Ірландія, Іспанія, Нова Зеландія, Словаччина, Хорватія, Бельгія, Нідерланди , Румунія, Чилі, Швеція, Польща, Бразилія, Швейцарія, Данія, Італія, Угорщина, Литва, Словенія, Греція, Латвія та Україна.

Карта покриття Starlink

Для відображення регіонів на інтерактивній карті використовується кілька кольорів. Так, яскраво-синім кольором відзначені регіони, мешканцям яких доступний супутниковий інтернет. Крім цього, на карті показані регіони, що входять в зону покриття, наземні термінали в які поставляються на умовах замовлення. Вартість стартового набору складає 600 USD. Щомісячна абонентська плата встановлена ​​на рівні 110 USD.

Для позначення країн, в яких не можна скористатися послугами Starlink, використовується сірий колір. Ним відзначені Російська Федерація, Білорусь, Афганістан, Іран, Венесуела та Куба.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...