ГоловнаТехноМаск готовий розблокувати Трампа у Twitter

Маск готовий розблокувати Трампа у Twitter

Ілон Маск, який інвестував у Twitter $44 млрд і нині є єдиним власником соцмережі, шкодує про видалення колишніми власниками акаунта Дональда Трампа. Відповідну заяву бізнесмен озвучив під час розмови з репортерами Financial Times.

Подробиці

– Я б зняв заборону, – зазначив Маск під час сеансу відеозв’язку.

Власник «Твіттера», «Тесли», «Старлінка» та «СпейсІкс» позиціонує себе, як прихильника абсолютної свободи слова. Так, бізнесмен відмовився запроваджувати заборони на доступ російських медіа до подарованого Україні супутникового інтернету.

Реакція Трампа на озвучений Маском меседж поки невідома, проте раніше екс-президент США виключав можливість повернення свого акаунта в соцмережу, що його забанила.

Зазначимо, що саме завдяки «Твіттеру» Трамп свого часу виграв президентські перегони, завоювавши прихильність виборців лаконічними твітами на злободенні теми.

Офіційна причина блокування облікового запису політика – підтримка заворушень під стінами Капітолію після сумнівної перемоги чинного президента Байдена на останніх виборах глави Сполучених Штатів. На момент оголошення рішення кількість підписників Трампа у «Твіттері» наближалася до 89 мільйонів.

У відповідь Трамп створив свою мережу Truth Social. Про зміст першого поста екс-президента на майданчику, що належить йому, можна почитати в нашому матеріалі.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...