ГоловнаТехноНовою жертвою Anonymous стала велика російсько-американська компанія

Новою жертвою Anonymous стала велика російсько-американська компанія

Хакери Anonymous успішно атакували IT-системи російсько-американської компанії McLanahan Russia, яка є досить великим гравцем на ринку промислового обладнання. Згідно з традицією, викрадені дані вони виклали на DDoSecrets.

Подробиці

Об’єм “злитого” архіву перевищує 300 Гб. Він містить у собі 311 тис. email. Журналісти українського видання «Фокус» вирішили особисто ознайомитись із вмістом архіву. Як виявилося, у ньому є дані про співробітників компанії, інформація про переговори з підрядниками та клієнтами, відомості про поставлену замовникам продукцію та ін.

McLanahan Russia є російським підрозділом північноамериканської компанії, що була заснована у 1895 році. Її головний офіс знаходиться у пенсільванському місті Холлідейсбурзі. Компанія спеціалізується на випуску промислового обладнання та надання сервісних послуг добувачам корисних копалин. McLanahan Russia позиціонується як сімейний бізнес у шостому поколінні. Варто зазначити, що на офіційному веб-ресурсі компанії про наявність представництва в Росії немає жодного слова. Очевидно, керівництво McLanahan Russia не бажає афішувати свою діяльність у Росії.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно