ГоловнаGSMLifecell прозвітував про зростання доходів у військовий період

Lifecell прозвітував про зростання доходів у військовий період

Провайдер стільникового зв’язку та мобільного інтернету Lifecell похвалився 2,52-кратним зростанням прибутку за підсумками I кварталу.

Подробиці

Військові дії та пов’язані з ними незручності не завадили оператору завершити триместр з гешефтом у ₴209,4 млн., зазначається у поширеному з цього приводу прес-релізі.

Сумарний заробіток Lifecell за підсумками січня-березня становив ₴2,307 млрд (+21,5% порівняно з аналогічним періодом минулого року).

Показник прибутку за вирахуванням податкових відрахувань EBITDA та обсяг капітальних інвестицій – ₴1,292 млрд  і ₴711,6 млн (+20% та +24,3% відповідно).

База активних абонентів у звітний період збільшилася до 8,9 млн. осіб (+11,3%). Зростання середньої виручки на одного абонента перевищило 7% у річному вираженні і досягло ₴84,30.

Зазначені показники досягнуто, незважаючи на повну або часткову непрацездатність кожної десятої базової станції внаслідок руйнувань та відсутності електроенергії.

В останній декаді березня було відкрито менше 60% пунктів продажу мобільного оператора, наголошується в документі, повний зміст якого доступний для ознайомлення на офіційному сайті.

Зазначимо, що російські колеги Lifecell змушені підвищувати тарифи та відмовляти клієнтам в обслуговуванні на умовах безліміту. З причинами такого стану справ можна ознайомитися у нашій публікації.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...