ГоловнаВійськові технологіїРогозін закрив профіль у Twitter після продажу сервісу Ілону Маску

Рогозін закрив профіль у Twitter після продажу сервісу Ілону Маску

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Керівник держкорпорації “Роскосмос” закрив у Twitter свій профіль після появи інформації про перехід сервісу мікроблогів під контроль І. Маска. Бачити публікації російського топ-менеджера відтепер зможуть лише ухвалені передплатники. Для запиту доступу до профілю достатньо натиснути кнопку Follow.

Подробиці

Рогозін заблокував доступ до облікового запису @Rogozin для всіх користувачів, за винятком передплатників. Для читання його твітів однієї реєстрації у сервісі мікроблогів недостатньо. Необхідно запросити у керівника “Роскосмосу” доступ.

Про причини ухвалення рішення про блокування топ-менеджер нічого не повідомив. Раніше він обрушився на І. Маска з критикою. Рогозін назвав американського мільярдера лицеміром, який ніколи не планував колонізацію Марса. На думку Рогозіна, Маску начхати на свободу слова. Куплений сервіс мікроблогів він має намір використовувати у своїх корисливих цілях.

Колишній керівник Twitter Д. Дорсі підтримав покупку сервісу мікроблогів Маском. При цьому в США все частіше звучать заяви про те, що після зміни власника на Twitter з’явиться більше дезінформації.

Стрічка новин: