ГоловнаВійськові технології«Нова пошта» відкрила відділення у містах Київської області

«Нова пошта» відкрила відділення у містах Київської області

Керівництво “Нової пошти” оголосило про поновлення прийому відправлень і послуг кур’єрської доставки в населених пунктах Київщини, що найбільше постраждали від війни.

Подробиці

Йдеться про Гостомель, Бучу, Ірпінь, Стоянку та Макаров з прилеглими околицями, уточнюють спікери транспортної компанії.

Жителям зазначених населених пунктів доступний весь спектр послуг, що надаються «Новою поштою», включаючи доставку покупок з онлайн-магазинів. Одержати посилки можна в почтоматах, операційних відділеннях або вдома.

Стандартний час для виклику кур’єра – 10:00-16:00 щодня. Зазначається, що зазначений розклад у кожному окремо взятому населеному пункті може змінюватись.

Розцінки на послуги кур’єрської доставки, за запевненнями представників «НП», не змінилися і становлять ті самі +₴30,00 до вартості пересилки у відділення для відправлень вагою <30 кіло.

Під час комендантської години кур’єри не працюватимуть. При авіанальотах співробітникам наказано спускатися до сховищ. В екстрених ситуаціях час доставки може збільшуватись на 1-2 дні.

Кількість працюючих у країні відділень «НП» та поштоматів – 4,3 тис. та 7,6 тис. Послуги кур’єрської доставки доступні у 6,2 тисячах населених пунктах України, зазначається у повідомленні.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно