ГоловнаВійськові технологіїЗасновник Ethereum обрушився з критикою на Ілона Маска

Засновник Ethereum обрушився з критикою на Ілона Маска

На думку канадського програміста В. Бутеріна, який є одним із співзасновників Ethereum, консолідація американським мільярдером І. Маском 100% Twitter негативно позначиться на ринку соціальних мереж. Свою думку щодо цього питання Бутерін висловив у Twitter.

Подробиці

Нагадаємо, що у квітні Маск запропонував акціонерам Twitter продати йому сервіс мікроблогів за 43 млрд. USD. За словами Бутеріна, особисто проти Маска та його планів він нічого не має. Водночас покупка Twitter засновником Telsa може спонукати інших товстосумів на поглинання соціальних платформ, що конкурують з Twitter.

Бутерин зізнався, що не поділяє загального інтересу заможних людей в частині ворожого поглинання соціальних мереж. За словами співзасновника Ethereum, власники 5-відсоткових пакетів акцій жодного значного впливу на органи управління компанії не мають. Якщо ж один з акціонерів консолідує у своїх руках від 50% акцій компанії, то його можливості щодо впливу на її керівництво збільшуються десятикратно. Такий стан справ може поставити майбутнє компанії під загрозу, оскільки її доля залежатиме від забаганки однієї людини.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно