ГоловнаТехноРогозін звинуватив Маска в лицемірстві, владолюбстві та кубишництві

Рогозін звинуватив Маска в лицемірстві, владолюбстві та кубишництві

Напередодні причетні до освоєння космосу фахівці святкували День космонавтики. Керівник російської держкорпорації «Роскосмос» Д. Рогозін використати професійне свято як нагоду, щоб у черговий раз нагадати про своє існування американському мільярдеру І. Маску, який заснував SpaceX.

Подробиці

На думку Рогозіна, займатися колонізацією Марса засновник SpaceX не збирається. Це його не цікавить. Головною метою Маска є влада та збагачення. Російський топ-менеджер підкреслив, що багатьох людей дурять на рахунок особистості Маска. Насправді летіти до Червоної планети він не збирається. Маска більше цікавить влада та вплив на Землі.

Рогозін висловив переконання, що згодом під контроль Маска перейдуть провідні світові ЗМІ. На цьому його харчовий ланцюжок скінчиться. ЗМІ та соціальні мережі використовуватимуть для своєї роботи інтернет, що роздається з супутників Starlink виробництва SpaceX. Для виведення супутників використовують ракети Falcon 9, які також виробляються SpaceX. Таким чином, байки Маска про колонізацію Марса розраховані на малоосвічених ентузіастів космосу. Насправді Маск прагне отримання безмежної влади.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно