ГоловнаФлагман Xiaomi показав найгірший результат в тесті на автономність

Флагман Xiaomi показав найгірший результат в тесті на автономність

Флагманський смартфон Xiaomi Mi 11 виявився гіршим по автономності в рейтингу DxOMark. Французькі фахівці протестували топову модель нового покоління слідом за бюджетниками Redmi Note 10 и Redmi Note 10 5G. Перша, до слова, виявилася на другій сходинці.

Подробиці

Те, що у Xiaomi Mi 11 можуть бути проблеми з автономністю, стало зрозуміло вже на презентації, коли були оголошені технічні характеристики смартфона. Хоч він і отримав акумулятор ємністю 4600 мА * год, на іншій стороні ваг виявилися дисплей формату WQHD + з частотою оновлення 120 Гц і 5-нанометровий мобільний процесор Snapdragon 888.

Як завжди, французькі фахівці виділили три режими використання смартфона: Light (2,5 години на добу), Moderate (4 години на добу) і Intense (7 годин на добу). У цих режимах використання модель пропрацювала 52 години, 36 годин і 23 години відповідно. Для порівняння, показники Redmi Note 10 в кожному випадку майже вдвічі вищі.

А ось заряджається Xiaomi Mi 11 швидко, хоч і вистачає цього ненадовго. За півгодини із застосуванням 55-ватної провідної зарядки можна заповнити 79% заряду акумуляторної батареї. Повністю АКБ заряджається за 56 хвилин. Це на 13 хвилин довше, ніж заявляє сама китайська компанія.

Бездротовим шляхом для заповнення заряду акумулятора доведеться витратити 74 хвилини, що на 22 хвилини більше, ніж заявлено офіційно. За 30 хвилин 50-ватна бездротова зарядка дозволяє зарядити АКБ з нуля до 48%.

В результаті Xiaomi Mi 11 отримав тільки 49 пунктів і влаштувався на останній сходинці. Всього в DxOMark тест на автономність пройшло два з половиною десятка смартфонів. Раніше останнє місце займала бюджетна модель Redmi 9.

Нагадаємо, що флагман нового покоління продаються в Україні. Його вартість становить близько 25 000 гривень в офіційному роздробі. Крім екрану WQHD + 120 Гц і чіпа Snapdragon 888 він може похвалитися основною камерою з роздільною здатністю 108 Мп + 13 Мп + 5 Мп і NFC.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...