ГоловнаТехноПредставлений Samsung Galaxy M21 2021 Edition вартістю 170 доларів

Представлений Samsung Galaxy M21 2021 Edition вартістю 170 доларів

Південнокорейський ТехноГігант Samsung оновив модель Galaxy M21. Нова версія від оригінального смартфона відрізняється лише свіжим програмним забезпеченням, а називається вона Samsung Galaxy M21 2021 Edition.

Подробиці

Модель обладнана дисплеєм Super AMOLED, в основі якого лежить FHD + панель розміром 6,4 дюйма по діагоналі. Підтримка підвищеної частоти оновлення картинки відсутня. У верхній частині екрана є великий каплеподібний виріз, в якому розташувалася 20-мегапкельная камера для cелфі.

Апаратна платформа смартфона побудована навколо 10-нанометрового фірмового чіпсета Exynos 9611. Однокристальна система працює за підтримки 4 ГБ оперативної пам’яті в базі і в парі з 6 ГБ ОЗУ в максимальній комплектації. Сховище може бути розраховане на 64 ГБ або 128 ГБ відповідно. Що стосується самого мобільного процесора, він має частоту 1,7-2,3 ГГц і графіку Mali-G72 MP3.

В основній камері Samsung Galaxy M21 2 021 Edition встановлено три оптичних модуля на чолі з 48-мегапіксельним. Він побудований на базі сенсора Samsung GM2. Дозвіл ультра-ширококутної камери становить 8 Мп, а кут захоплення картинки – 123 градуси. Є також сенсор глибини на 5 Мп. Новинка вміє знімати відеоматеріали в 4K, але лише при 30 к/сек.

Представлений Samsung Galaxy M21 2021 Edition вартістю 170 доларів

Однією з сильних сторін телефону стала акумуляторна батарея ємністю 6000 мА * год з 15-ватною провідною підзарядкою. Інші параметри включають Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0, USB-C, вихід для гарнітури і сенсор для сканування відбитку пальця на тильній стороні. Корпус смартфона виготовлений із пластику, а спереду встановлено скло Gorilla Glass.

Користувачі зможуть купити Samsung Galaxy M21 2021 Edition в чорному і блакитному кольорах корпусу. Вартість базової модифікації склала 170 доларів. Топовий варіант компанія оцінила в 195 доларів. У продаж смартфон надійде з прошивкою One UI 3.1 відразу з коробки. Програмне забезпечення засноване на операційній системі Android 11.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

ASUS анонсує презентацію нового компактного ПК з підтримкою ШІ

Компанія ASUS анонсує презентацію «Next Level. AI Incredible.» («Новий рівень. ШІ неймовірний»), яка відбудеться 20 травня 2024 року о 21:00 за київським часом. Подробиці На цій...

Xiaomi 15 Pro отримає «невидимі краї екрану» та роздільну здатність 2K

"Сяомі" планує презентувати флагманський смартфон Xiaomi 15 Pro вже цієї осені. Очікується, що пристрій зазнає значних змін у дизайні порівняно з попередником. Подробиці Однією з ключових...

HyperOS несподівано стала доступною для двох моделей смартфонів Xiaomi

"Сяомі" продовжує впроваджувати фірмову операційку HyperOS, яка напередодні стала доступна на двох нових моделях смартфонів. Подробиці Оновлення виявилось несподіваним для багатьох користувачів, оскільки було випущене без...