ГоловнаЕлектромобіліКомфорт водія: 3 кращих інновації Opel

Комфорт водія: 3 кращих інновації Opel

На піку своєї популярності автомобілі Opel були визнані інноваційними та сучасними. Наприклад, це звання вони отримали в 2010 році за версією Plus X Award. Подібний статус марка підтримує і до сих пір.

FlexSpace®

Вільне регулювання салону в межах 20 см дозволяє помітно змінювати розміри простору. Фахівці цієї компанії розробили систему для зміни конфігурації місць в салоні для пасажирів. Таку функцію можна отримати, якщо купити Опель в серії Meriva після 2010 року.
Особливості опції:

  • немає необхідності в демонтажі;
  • комфорт задніх сидінь, суміжний з передніми;
  • адаптація авто до різних умов і ситуацій.

Така трансформація дозволяє змінювати кількість задніх сидінь від одного до чотирьох. Так і водієві простіше догодити своїм пасажирам, і всім в автомобілі стає зручніше. Особливо це актуально при наявності дітей.

Twin Audio®

Ще одна система придумана для великих сімей і компаній. Розділена на дві частини аудіосистема дозволяє слухати різні доріжки для передніх пасажирів і тих, хто знаходиться ззаду.

Перевага для водія полягає в тому, що він може абстрагуватися від переваг всіх в салоні. Так він не підлаштовується під чужі бажання і може спокійно слухати радіо або улюблену музику.

Continuous Damping Control

Система постійного управління автоматизацією дозволяє оптимізувати роботу автомобіля. Серед її поширених функцій:

  • реакція на вибоїни і нерівне дорожнє покриття;
  • облік стилю їзди водія;
  • адаптація до умов дороги;
  • активація гальмування.

Спочатку така система встановлювалася на представницьких і елітних серіях автомобілів, але згодом поширилась і на інші лінійки. Практично всі моделі цього століття оснащені інноваційними розробками. Знайти їх можна через сервіс OLX. Також корисна система ESPplus: вона представлена спеціальною програмою для автоматичного вирівнювання машини на поворотах при акуратному гальмуванні.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...