ГоловнаТехноXiaomi представила бюджетні TWS-навушники Redmi Buds 3 Pro

Xiaomi представила бюджетні TWS-навушники Redmi Buds 3 Pro

Китайська компанія Xiaomi анонсувала повністю бездротові навушники, які знаходяться в водонепроникному корпусі. Новинка отримала ім’я Redmi Buds 3 Pro. Вона може похвалитися адаптивним шумопоглинанням і невисокою вартістю.

Подробиці

У кожному незалежному модулі встановлено 9-міліметровий випромінювач. Система придушення шумів дає можливість до 35 дБ знизити рівень шуму. Виробник також відзначає затримку 69 мс і можливість підключення навушників відразу до двох девайсів.
Модель підтримує жестове управління, а якщо дістати модулі з вух, відтворення музики буде автоматично припинено. Помістивши навушники назад в вуха, відтворення продовжиться.

Захист від води відповідає стандарту IPX4. Синхронізація зі смартфонами виконується по протоколу Bluetooth 5.2. Час автономної роботи складає від трьох до шести годин в залежності від режиму використання. Кейс продовжує автономність новинки до 28 годин.

Ємність встановленої в футлярі акумуляторної батареї китайський виробник не уточнює. Сам кейс з нуля до 100% можна зарядити за 150 хвилин. Щоб заповнити заряд навушників, потрібно близько 60 хвилин. Габаритні розміри новинки становлять 25,4 x 20,3 x 21,3 мм при масі кожного модуля близько 5 грамів. Чохол має розміри 65 x 48 x 26 мм і важить 55 грамів.

На кейсі є індикатор заряду акумуляторної батареї і порт USB-C для підключення до мережі живлення. При цьому модель Redmi Buds 3 Pro отримала і підтримку бездротової підзарядки за технологією Qi.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...