ГоловнаТехноІлон Маск розповів, чим Dogecoin перевершує Bitcoin і Ethereum

Ілон Маск розповів, чим Dogecoin перевершує Bitcoin і Ethereum

Ілон Маск піддав жорсткій критиці блокчейни Bitcoin і Ethereum. Суть претензій – надто повільна обробка транзакцій і завищені операційні витрати. Свої доводи головний інноватор сучасності виклав в коментарях до твіту відомого ютубера Метта Воллеса про майбутнє оновлення цифрової  валюти Dogecoin.

І автор топіка, і Маск зійшлися на думці про майбутнє входження догікоіна в ТОП самих затребуваних крипт планети. Понад те, засновник брендів «Тесла» і «СпейсІкс» заявив, що основна перевага догікоіна перед битком і ефіріумом полягає в «максимізації швидкості транзакцій» і «мінімізації транзакційних витрат».

Ілон Маск розповів, чим Dogecoin перевершує Bitcoin і Ethereum

З тезою про феноменальну швидкості Dogecoin (15х в порівнянні з битком) погодився експерт в сфері машинного навчання пранаям патолого. Для виведення догікоіна в ТОП, за словами аналітика, досить знизити комісію і наростити генерацію нових блоків раз десь в 10.

Приєднався до дискусії Уди Вертхаймер заявив про доцільність імплементації в догікоін «біткоінового» рішення SegWit, без якого використання Lightning Network навряд чи буде можливим.

Ларрі Чермак з «The Block», зі свого боку, розкритикував Маска за недостатнє знання теми. Аналітик, зокрема, акцентував увагу на те, що кріптобіржі ніколи не функціонували в якості рішень II рівня.

На меседж Чермака відреагував згаданий раніше Вертхаймер, за словами якого біржовики працювали так «протягом 10-річчя». Після цього розробник заявив про розроблену біржами «ефективну методику взаєморозрахунків» і необгрунтованість претензій до конфіденційності та пов’язаних із заощадженням активів ризиків (мовляв, аналогічні побоювання «мають місце бути» в будь-яких інших рішеннях II рівня).

Ілон Маск розповів, чим Dogecoin перевершує Bitcoin і Ethereum

Чермак, в свою очередь, вновь поставил вопрос о компетентности Маска в криптовалютной тематике.

Ілон Маск розповів, чим Dogecoin перевершує Bitcoin і Ethereum

У ранкові години суботи (12:20 мск) догікоін коригується вниз після майже 5-процентного зростання напередодні. Результат DOGE в зазначений час – $ 0,21785. Втрати в порівнянні з рівнем закриття п’ятниці – $ 0,006 (-2,68%).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...