ГоловнаТехноЕксперти назвали 6 недорогих альтернатив біткоіну, на які варто звернути увагу

Експерти назвали 6 недорогих альтернатив біткоіну, на які варто звернути увагу

Волатильність біткоіна змушує учасників ринку звертати погляди на менш «розкручені» крипти. У цьому огляді зібрані думки російських експертів про найперспективніші альткоіни.

Як вибирати

Аналітики рекомендують використовувати диверсифікований підхід (тобто вкладатися відразу в кілька активів). Найбільш безпечний варіант – інвестиції в токени з якомога меншою кореляцією між собою. Іншими словами, доцільно вибирати монети з максимальними відмінностями один від одного.

Вибір краще зупиняти на активах з позитивними внутрішніми подіями (нові смарт-контракти, осучаснення блокчейна, удосконалення сервісів для роботи на біржах та ін.)

Найперспективніші альткоіни

Сергей Жданов, виконавчий директор кріптобіржі ЕХМО: Polkadot и Cardano (Ці маркери, на думку фахівця, не сьогодні-завтра зможуть успішно конкурувати з ефіріумом).
Михаил Кархалев, представник аналітичного департаменту криптобіржі Currency.com: Polkadot и Cardano (аргументи експерта точно такі ж, як і наведені вище).

Найбільш недооціненою криптою сучасності Кархалев назвав лайткоін.

– Як на мене, 140 доларів за Litecoin, який вже встигли охрестити «цифровим сріблом» – це дуже мало, – заявив експерт без уточнення цільових орієнтирів, до яких може злетіти згадана «крипта».

Антон Кравченко, виконавчий директор Xena Financial Systems: Compound и Solana (Перший з токенів вже пережив «історичне дно» і активно коригується вгору, а падіння другого ось-ось зупиниться, після чого почнеться відновна корекція).

Раніше аналітики назвали волатильні цифрові валюти сучасності і озвучили назви токенів, інвестувати в які доречно прямо зараз.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...

Названі смартфони Xiaomi, які незабаром отримають важливе оновлення

Під кінець квітня-2024 "Сяомі" вкотре внесла зміни до фірмового Центру безпеки. Подробиці Найближчим часом очікується випуск свіжого патча безпеки Android. Напередодні цієї події китайський техногігант перерахував...

HMD представляє в Україні бюджетні кнопкові телефони Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G

HMD щойно представила своє останнє творіння – Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G. Солодке тріо у веселці яскравих кольорів буде...