ГоловнаТехноXiaomi представить недорогий флагман Redmi K40 Ultra. Головні особливості

Xiaomi представить недорогий флагман Redmi K40 Ultra. Головні особливості

У серпні 2020 року в честь ювілею компанія Xiaomi, якій тоді виповнилося десять років, представила смартфон середньобюджетного класу під назвою Redmi K30 Ultra. Він став сьомим з восьми представників серії. Зараз виробник готує до анонсу модель нового покоління.

Xiaomi Redmi K40 Ultra поповнить сімейство третього покоління, в рамках якого вже вийшли Redmi K40, Redmi K40 Pro, Redmi K40 Pro + і Redmi K40 Gaming. Всі чотири смартфони оснащені дисплеєм AMOLED E4 виробництва компанії Samsung. Майбутня новинка не стане винятком і отримає таку матрицю. Панель відрізняється форматом Full HD +, розміром 6,67 дюйма по діагоналі, підтримкою частоти відновлення зображення 120 Гц і відповідністю стандарту HDR10 +.

У Redmi K40 Ultra буде встановлено 6-нанометровий мобільний процесор Dimensity 1200, пікова частота якого при максимальному навантаженні досягає 3,0 ГГц. За графіком відповідає чіп Mali-G77. Обсяги оперативної та вбудованої пам’яті не уточнюються. Судячи з досвіду інших смартфонів поточного покоління, можна припустити, що версія Ultra обзаведеться 6-12 ГБ ОЗУ і накопичувачем на 128-256 ГБ в залежності від комплектації.

Майбутню новинку також обіцяють акумуляторну батарею зарядної ємністю 5000 мА * год з підтримкою швидкої провідної підзарядки потужністю 67 Вт. У продажу смартфон з’явиться з надбудовою MIUI 12.5 з коробки поверх операційної системи Android 11. З іншого відзначимо 64-мегапіксельну основну камеру, NFC, захист від води класу IP53, USB-C і Wi-Fi з підтримкою частотного діапазону 5,8 ГГц.

У 2020 році Redmi K30 Ultra на Dimensity 1000+ надійшов у продаж за ціною від 280 доларів за базову модифікацію. Очікується, що Xiaomi Redmi K40 Ultra буде коштувати в початковій комплектації приблизно на 30-60 доларів дорожче.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS - остання версія операційної системи авторства "Сяомі" - пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно з кількома новими інструментами для підвищення продуктивності та плавності...

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...