ГоловнаТехноЕксперти спрогнозували, коли почне рости біткоін

Експерти спрогнозували, коли почне рости біткоін

Експерти розповіли про терміни повернення біткоіна до історичних максимумів, до $ 65 тис. Заявлений аналітиками орієнтир – кінець грудня. Автор відповідного передбачення – Микита Сошників з криптообмінника Alfacash.

Поточна поведінка битка ($ 33951,0 на 13:33 мск понеділка; -364,2 USD щодо підсумків останнього закриття) аналітик називає корекцією після боязкої спроби відскоку, від досягнутого 22 червня локального мінімуму. Для оновлення історичного антирекорду найпопулярнішою крипті тоді не вистачило всього $ 100 (22.06.2021 котирування активу падали до $ 28700, а історичне «дно» в $ 28600 зафіксовано 19.05.2021).

Названы сроки восстановления биткоина

Повноцінне відновлення біткоіна почнеться після зміни дислокації майнерів. «Закручування гайок» владою Піднебесної змусило видобувачів крипти розпродавати дороге устаткування по безпрецедентно низькими цінам і шукати нові локації для свого промислу (спроба закріпитися в Великобританії виявилася безуспішною , влада України придумали податок на крипту, влада США не рада здобувачам крипти, і т.д.)

На результат видобувачів з Китаю і відновлення майнінгу піде кілька місяців.

– Ближче до середини осені, – уточнив експерт.

Після того, як учасники ринку розгорнуть повноцінну діяльність, курс цифрових валют піде вгору. На повернення битка до зазначеного вище «піку» буде потрібно 2-3 місяці. До католицького Різдва (25 грудня, – ред.) Найпопулярніша крипта сучасності повернеться на близьке, до історичного максимуму, значення $ 55000-60000, вважає експерт.

При оптимістичному ж розвитку подій вартість активу може досягти небачених раніше значень в районі $ 80000-90000, підвів підсумок під міркуваннями Сошніков.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...