ГоловнаТехноНазвали найпопулярніші смартфони минулого тижня

Назвали найпопулярніші смартфони минулого тижня

Весняні новинки Xiaomi Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro продовжують бути найпопулярнішими смартфонами за версією GSMArena. На 26-му тижні 2021 року версія Pro зберегла перше місце, а стандартне видання зайняло другий рядок, відігравши одну позицію.

Трійку замикає ще один смартфон китайської компанії, але вже бренду POCO. Так, в топ-3 виявився POCO X3 Pro, перший і поки єдиний телефон в світі з однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 860 на борту.

Назвали найпопулярніші смартфони минулого тижня

Топ-5 замикає популярна модель Samsung Galaxy A52, яка може похвалитися оновленим дизайном. Мова йде про версії з підтримкою мереж четвертого покоління. Вона відіграла дві позиції, як і флагман Samsung Galaxy S21 Ultra, який влаштувався на четвертому рядку. Нагадаємо, січнева модель у всіх країнах, крім європейських, доступна з чіпсетом Snapdragon 888. У нас продається варіант на Exynos 2100.

Другу п’ятірку відкриває Tecno Phantom X, не самий відомий смартфон. Його представили в кінці минулого місяця. Модель виділяється процесором Helio G95, основною камерою з роздільною здатністю 50 Мп + 13 Мп + 8 Мп, акумулятором місткістю 4 700 мА * г і двома фронтальними камерами на 48 Мп і 8 Мп. При цьому смартфон опустився на шосте місце з четвертої позиції.

Infinix Zero X влетів відразу на сьомий рядок, хоча його навіть не представили. У смартфоні ми побачимо чіп Helio G95, 108-мегапіксельну основну камеру, перископ з 5-кратним оптичним збільшенням, 48-мегапіксельну Фронталки і 160-ватну швидку дротову зарядку.

Замикають топ-10 Xiaomi POCO F3 і Samsung Galaxy A32. Перша модель зберегла восьме місце, друга так і залишилася на десятій сходинці, як і тижнем раніше. Що цікаво, на дев’ятій позиції повинен бути Xiaomi Mi 11 Lite 5G з процесором Snapdragon 780G, але в самому рейтингу він відсутній, хоча по тексту вказано.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...