ГоловнаТехноXiaomi готує конкурента Apple AirTag

Xiaomi готує конкурента Apple AirTag

«Сяомі» приготувала приємний сюрприз для фанатів з числа «растеряшек». Його суть – швидкий пошук найрізноманітніших речей за допомогою невеликого аксесуара, який буде взаємодіяти зі смартфоном власника. Патент на відповідний трекер вже отримано.

Подробиці

З документації, яка витекла в Weibo, випливає, що аксесуар відрізняється винятковою компактністю і може бути використаний в якості «доважку» до зв’язки ключів, сумки і т.д.

Номер реєстраційного свідоцтва про методику і пристроях для пошуку загублених речей – CN106877911B. За даними авторів витоку, патент був поданий на затвердження китайському регулятору 4,5 роки тому. З тих пір в документ вносилися різні правки і лише зараз трекер для швидкого пошуку загублених предметів визнаний повністю готовим до використання.

Xiaomi готовит конкурента Apple AirTag

У патенті йдеться про здатність пристрою працювати в зв’язці з виробленими Xiaomi смартфонами. Очікується, що «маячок» буде підтримувати технологію UWB, яка була в минулому році успішно випробувана на Mi 10.

Ідея створення компактного аксесуара для швидкого пошуку «загублених» речей була запозичена у Apple. Китайський аналог, з високою часткою ймовірності, буде продаватися значно дешевше, ніж «яблучний» побратим.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO випустить свій перший бюджетний планшет зі стілусом та клавіатурою

Компанія "ПОКО" готується випустити перший у своїй історії планшетний ПК, підтвердженням чого є нещодавня реєстрація пристрою на євроазійській платформі ЄЕК під ім'ям "Tablet brand...

Redmi Note 13 Pro 5G порівняли з Nothing Phone 2a: всі відмінності

Redmi Note 13 Pro 5G і Nothing Phone 2a - два гідних конкурента в середньому сегменті ринку смартфонів. Незважаючи на зовнішню схожість, пристрої мають...

Розкрита частина характеристик бюджетного флагмана Xiaomi 14T Pro

Чутки з Китаю розкрили деякі деталі про майбутній смартфон Xiaomi 14T Pro, відомий у Піднебесній під ім'ям Redmi K70 Ultra. Подробиці За даними джерел, екран пристрою...