ГоловнаТехноPOCO випустить свій перший бюджетний планшет зі стілусом та клавіатурою

POCO випустить свій перший бюджетний планшет зі стілусом та клавіатурою

Компанія “ПОКО” готується випустити перший у своїй історії планшетний ПК, підтвердженням чого є нещодавня реєстрація пристрою на євроазійській платформі ЄЕК під ім’ям “Tablet brand POCO model” (“Модель планшета POCO”).

Подробиці

У базі даних американського регулятора FCC виявився стилус під символьним позначенням 2407CMPBCG. У лістингу сінгапурського регулюючого органу IMDA з’явилася клавіатура під кодом 24071KB3FG, що вказує на можливість додаткової комплектації планшета цими аксесуарами.

Перший в історії POCO планшет зі стилусом і клавіатурою успішно проходить процес сертифікації

За неофіційними даними, новинка може бути клоном призначеного для ринку Китаю планшета Redmi Pad Pro. Якщо це дійсно так, то дітище “ПОКО” приросте рідкокристалічним 2,5К-екраном 12,1″/120 Гц, пам’яттю на 8/256 Гб, чип-системою Snapdragon 7s Gen 2, батареєю на 10 000 мА/год. і адаптером для швидкої зарядки на 33W.

Оптика пристрою, за попередніми відомостями, складатиметься з двох 8-мегапіксельних камер: передньої і задньої. Серед прогнозованих опцій – Android 14, 3,5-мм аудіороз’єм і 4 динаміки.

Терміни презентації та роздрібна ціна планшета “ПОКО” поки що залишаються невідомими, однак успішна сертифікація пристрою та аксесуарів вказує на швидкий дебют новинки за межами КНР.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Бюджетний флагман Xiaomi 15 з HyperOS: названо терміни прем’єри в Китаї та за його межами

Смартфон Xiaomi 15 може бути анонсовано протягом найближчого півріччя, інформує Gizmochina з посиланням на неназваних представників розробника та авторитетного "зливщика інсайдів" DCS. Детально Графік поширення "п'ятнадцятки",...

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...