ГоловнаТехноІлон Маск зробив популярною нову криптовалюту і вона подрожчала на 795%

Ілон Маск зробив популярною нову криптовалюту і вона подрожчала на 795%

Ілон Маск продовжив тролити учасників світового ринку цифрових валют. Обраний для цього спосіб – собаки, інформує Investing.com.

Подробиці

– Мій песик сібу-іну отримає ім’я Флокі, – написав засновник Tesla у себе в «Твіттері», після чого однойменна криптовалюта Shiba Inu і створена «за мотивами» Floki різко рвонула вгору на біржі Uniswap.

Зростання першої з них протягом доби після публікації поста склало 15%, а котирування другої, заснованої відразу після публікації поста, злетіли аж на 795%. Висхідна динаміка обох активів зафіксована на тлі зниження найпопулярніших «крипт» на 3% (біткоіни) і 5,5% (ефіріум).

Зростання сібу-іну особливо вражає на тлі безперервного падіння протягом останнього тижня через введені Китаєм обмеження на майнінг. Так, протягом попередньої публікації поста робочої п’ятиденки обвал в парі SHIB/USD становив безпрецедентні 50%.

Перший тролінг криптовалютчиків з боку Маска датований початком травня. Тоді власник SpaceX заявив про намір купити цуценя сібу-іну. Відразу після цього котирування однойменного токена злетіли на 68% менше, ніж за годину. У той же день лістинг зазначеної криптовалюти провели дві цифрові біржі – американська Coinbase Pro і гонконгська Binance.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO випустить свій перший бюджетний планшет зі стілусом та клавіатурою

Компанія "ПОКО" готується випустити перший у своїй історії планшетний ПК, підтвердженням чого є нещодавня реєстрація пристрою на євроазійській платформі ЄЕК під ім'ям "Tablet brand...

Redmi Note 13 Pro 5G порівняли з Nothing Phone 2a: всі відмінності

Redmi Note 13 Pro 5G і Nothing Phone 2a - два гідних конкурента в середньому сегменті ринку смартфонів. Незважаючи на зовнішню схожість, пристрої мають...

Розкрита частина характеристик бюджетного флагмана Xiaomi 14T Pro

Чутки з Китаю розкрили деякі деталі про майбутній смартфон Xiaomi 14T Pro, відомий у Піднебесній під ім'ям Redmi K70 Ultra. Подробиці За даними джерел, екран пристрою...