ГоловнаТехноОпубліковані характеристики бюджетного Xiaomi Redmi 10A

Опубліковані характеристики бюджетного Xiaomi Redmi 10A

Китайський технологічний гігант Xiaomi цього літа представить смартфон початкового рівня, який замінить на ринку модель Redmi 9A. Прийдешня новинка буде називатися Xiaomi Redmi 10A.

Подробиці

Смартфон запозичить частину параметрів у POCO M3. По-перше, він буде обладнаний 6,53-дюймовим дисплеєм IPS формату Full HD + без підтримки підвищеної частоти оновлення зображення. По-друге, в основу моделі ляже однокристальна система Snapdragon 662, яка виконується за нормами 7-нанометрової технології і не підтримує мереж п’ятого покоління.

Xiaomi Redmi 10A отримає 3-4 ГБ оперативної пам’яті в залежності від модифікації. Вбудований накопичувач в смартфоні буде розрахований на зберігання 32 ГБ або 64 ГБ даних відповідно. За автономність майбутньої новинки буде відповідати акумулятор на 5000 мА * г зі швидкою зарядкою. Потужність складе 18 Вт.

У смартфоні ми побачимо потрійну основну камеру. До її складу увійдуть головний модуль на 48 Мп, а також пара додаткових матриць на 5 Мп і 2 Мп. Дозвіл фронтальної камери складе 8 Мп. Відзначимо біометричний сенсор на правому торці, вихід під навушники, порт USB Type-C і відсутність підтримки технології Near Field Communication.

Анонс Xiaomi Redmi 10A відбудеться в липні поточного року. Вартість смартфона в модифікації з 3 ГБ оперативної і 32 ГБ постійної пам’яті складе 100 доларів. У продажу модель з’явиться з прошивкою MIUI 12.5 на базі операційної системи Android 11.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...