ГоловнаТехноРозкриті основні характеристики Samsung Galaxy S22 і Galaxy S22 +

Розкриті основні характеристики Samsung Galaxy S22 і Galaxy S22 +

В середині зими 2021 року компанія Samsung представила смартфони флагманського рівня нового покоління в рамках сімейства Galaxy S21. Приблизно півроку залишається до прем’єри моделей нового покоління. Частина характеристик Samsung Galaxy S22 і Galaxy S22 + розкрили авторитетні мережеві інформатори.

Звичайно, основна увага буде приділена камерам. Інсайдери відзначають, що обидва флагмани наступного покоління будуть обладнані головним модулем на базі 50-мегапіксельного датчика зображення. У Galaxy S21 і Galaxy S21 + використовуються сенсори на 12 Мп.

Змінювати ультраширококутну камеру південнокорейська компанія не буде. Вона збереже 12-мегапіксельну роздільна здатність. А ось в телеоб’єктиві буде встановлена ​​12-мегапіксельна матриця замість 64-мегапіксельної. Зате з’явиться повноцінний оптичний зум. Кратність складе 3x. У Galaxy S21/S21 + використовувався телефотомодуль з оптичним наближенням 1,1x.

Виробник з Сувона активно тестує технологію розміщення фронтальної камери під дисплеєм. Але чи побачимо ми таке рішення в смартфонах Samsung Galaxy S22 і Galaxy S22 +, поки що сказати складно.

Також відзначимо новий процесор Exynos з графічним прискорювачем виробництва компанії AMD. У продажу Samsung Galaxy S22 і Galaxy S22 + з’являться з встановленим програмним забезпеченням One UI нового покоління і операційною системою Android 12.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...