ГоловнаТехно«Приватбанк» оголосив про розіграш iPhone 12 і Samsung Galaxy S20 FE. Умови...

«Приватбанк» оголосив про розіграш iPhone 12 і Samsung Galaxy S20 FE. Умови акції

«Приватбанк» вирішив мотивувати клієнтів активніше користуватися послугою переказу грошей за номером телефону , без зазначення реквізитів банківського “пластику”. Обраний для цього спосіб – розіграш декількох крутих смартфонів серед учасників спеціальної акції.

Подробиці

Для попадання в ряди претендентів необхідно бути клієнтом фінінститута, мати на руках емітовану організатором лотереї карту Visa і бути підключеним до фірмового сервісу Privat24.

«Приватбанк» оголосив про розіграш iPhone 12 і Samsung Galaxy S20 FE. Умови акції

Якщо всі ці умови дотримані, здобувачам дорогих девайсів буде потрібно пройти формальну процедуру реєстрації на https://newpromos.privatbank.ua/perekazy_za_nomerom_telefonu і зробити переказ/отримання коштів зазначеним вище способом на суму від 100 грн.

Назви обіцяних щасливчикам апаратів – 64-гігабайтний iPhone 12 в чорному колірному виконанні і білий «Самсунг Гелексі S20FE» на 6/128 Гб. Щотижня розігруватимуться по 3 смартфони. Тривалість «аукціону небаченої щедрості» – 4 тижні.

«Приватбанк» оголосив про розіграш iPhone 12 і Samsung Galaxy S20 FE. Умови акції

Організатори обіцяють чесне виявлення переможців за допомогою спеціалізованого ресурсу random.org

Нагадаємо, що напередодні анонсованого владою продажу «Приватбанку», останній несподівано почав радувати клієнтів різними акціями на зразок безкоштовного долучення до відеоконтенту в поїздах «Укрзалізниці», безкоштовного доступу до Apple Music і т.п.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...

Названі смартфони Xiaomi, які незабаром отримають важливе оновлення

Під кінець квітня-2024 "Сяомі" вкотре внесла зміни до фірмового Центру безпеки. Подробиці Найближчим часом очікується випуск свіжого патча безпеки Android. Напередодні цієї події китайський техногігант перерахував...

HMD представляє в Україні бюджетні кнопкові телефони Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G

HMD щойно представила своє останнє творіння – Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G. Солодке тріо у веселці яскравих кольорів буде...