ГоловнаТехноП'ять рекомендацій щодо продовження терміну служби будь-якого смартфона

П’ять рекомендацій щодо продовження терміну служби будь-якого смартфона

Опитані редакцією Prostomob українські експерти дали 5 базових порад щодо безпечної експлуатації смартфонів. Наведені нижче рекомендації допоможуть продовжити термін життя будь-якого пристрою, незалежно від бренду і ціни виробу.

Рекомендація перша: забезпечити цілісність дисплея

Для захисту найдорожчої частини смартфона від падінь, дряпання і механічних пошкоджень доцільно використовувати розроблені спеціально для цієї мети чохли, плівки та інші профільні аксесуари.

Рекомендація друга: убезпечити смартфон від вірусів

Для цього необхідно своєчасно встановлювати пропоновані виробниками пристроїв поновлення з патчами безпеки, які постійно удосконалюються з урахуванням попереднього досвіду. Установка «класичних» антивірусів також допоможе знизити ризик розкрадання персональних даних і проникнення на смартфон небажаного ПЗ.

Рекомендація третя: оперативно видаляти застарілі і неактуальні файли/програми/контент

Дотримання цієї поради дозволить уникнути зависання смартфона внаслідок переповнення пам’яті. Зберігати цінні файли доцільно на зовнішніх носіях або в «хмарі».

Рекомендація четверта: правильна зарядка

Користувачам не слід ігнорувати оповіщення про те, що «смартфон достатньо заряджений» (як правило, з’являється на екрані при заповненні батареї на 80%) і намагатися не допускати падіння заряду нижче 20%.

Рекомендація п’ята: дотримуватися правил «цифрової гігієни» і проявляти обачність при експлуатації смартфона

Відмовитись від переходу по сумнівними посиланнями і відкриття «лівих» файлів, уникати падіння пристрою на землю або у воду. Все це дозволить уникнути непотрібних поломок і дорогого ремонту.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...