ГоловнаТехноПопулярний Tamagotchi знаходить нове життя в "розумному" годиннику

Популярний Tamagotchi знаходить нове життя в “розумному” годиннику

Компанія Bandai випустила в світ «розумний» годинник з тамагочі. Назва хронометра – Tamagotchi Smart. Випуск новинки приурочений до 25-річчя від дня створення іграшки, інформує Engadget.

Головна особливість Tamagotchi Smart – кілька видів управління (сенсорне і голосове). Останнє дозволяє розбудити вихованця і погладити його. При цьому з розумінням суті команд на японській мові у тамагочі явні проблеми.

– У всіх Tamagotchi Smart є вихованці, про якихтреба дбати. Розробники мають намір продавати карти «TamaSma» для завантаження ексклюзивних речей і персонажів, – наголошується в публікації.

Популярний Tamagotchi знаходить нове життя в

Нове сімейство годинників Tamagotchi Smart містить рішення, які успішно зарекомендували себе в попередніх моделях. Йдеться про опції Pix. Smart (електронний циферблат з крокоміром), функції прослуховування музики, бездротового зв’язку для взаємодії з іншими тамагочі і ряд інших. Заявлена автономність девайса при активному використанні – 30 годин.

 

На перших порах поширення Tamagotchi Smart буде здійснюватися за лотерейним принципом. Початок масових продажів в Японії заплановано 23.11.2021. Орієнтовна ціна годинника на місцевому ринку – 7480 ієн (~ 68 USD). Для отримання додаткових можливостей покупцям доведеться вкластися в заховані в картах «TamaSma» ключі, вартість кожного з яких складе ¥ 1100 (~ 10 USD). Інформації про продаж годинників за межами Країни висхідного сонця поки немає.

Тамагочі (японці вимовляють як «тамаготті») – серія віртуальних вихованців, випущена компанією Bandai 23.11.1996. Назва персонажа походить від слова «тамаго» і «вотт» (перше в перекладі з японської означає «яйце», другий являє собою вигадану японцями зменшувально-пестливу форму англійського слова watch – годинник).

Перші тамагочі були ігровими персонажами для нінтендівської консолі Game Boy. У той час віртуальні вихованці «жили» в картриджах для приставки.

Після підключення картриджа до консолі, тамагочі вилуплюється з яйця і починає, подібно людським немовлятам, кричати, ходити під себе, температурити і т.д. За відсутності належної турботи вихованець може померти. Сенс гри – виховання тамагочі від дитинства до самої смерті (персонажа потрібно було поїти-годувати, прибирати за ним і т.д.). Залежно від виховання і якості догляду, з вихованців виростали «відмінні охайні хлопці» або «брудні пропащі покидьки».

Наступне покоління тамагочі жило в окремих модулях, кожен з яких представляв собою повноцінну гру.

https://youtu.be/Tv1PO-DkTXA

На кінець дев’яностих рахунок проданим в одній лише Японії тамагочі йшов на десятки мільйонів. Випуск підроблених вихованців був масово налагоджений в Китаї. Звідти персонажі потрапляли спочатку до Росії, а потім і в Україну.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...