ГоловнаТехноПопулярний смартфон Xiaomi "зламався" після установки MIUI 12.5

Популярний смартфон Xiaomi “зламався” після установки MIUI 12.5

Компанія Xiaomi в кінці березня 2021 року представила кілька смартфонів, включаючи модель Mi 11 Lite з підтримкою мобільних мереж п’ятого покоління. Вона стала першим і до сих пір залишається єдиним пристроєм з процесором Qualcomm Snapdragon 780G.

Модель надійшла в продаж з прошивкою MIUI 12 на базі операційної системи Android 11. Нещодавно смартфон отримав стабільне програмне забезпечення MIUI 12.5. І воно стало дуже проблемним.

Користувачі почали масово повідомляти про те, що після поновлення Xiaomi Mi 11 Lite 5G почав йти в циклічне перезавантаження. На цьому проблеми смартфона не закінчуються. Також стало відомо, що пристрій після оновлення програмного забезпечення почав швидко розряджатися, нестабільно заряджатися, а деякі додатки тепер працюють зі збоями.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G оснащується чіпсетом Snapdragon 780G, який виконується за нормами 5-нанометрової технології. Смартфон обзавівся 6,55-дюймовим дисплеєм AMOLED з підтримкою частоти відновлення зображення 90 Гц. Дозвіл тильній камери моделі становить 64 Мп + 8 Мп + 5 Мп, а фронтальної – 20 Мп.

На борту також є акумуляторна батарея місткістю 4 250 мА * г зі швидкою зарядкою по дроту потужністю 33 Вт. У смартфоні є скло Gorilla Glass 6, адаптери Wi-Fi/Bluetooth, модуль NFC, стереофонічні динаміки і захист від води класу IP53. А ось роз’єм для навушників відсутній.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 11 Lite 5G доступний офіційно в Україні. Модель була анонсована в модифікації з 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ вбудованої. Рекомендована виробником вартість склала 11 999 гривень, але зараз смартфон можна купити на 2000 гривень дешевше.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...

POCO випустить свій перший бюджетний планшет зі стілусом та клавіатурою

Компанія "ПОКО" готується випустити перший у своїй історії планшетний ПК, підтвердженням чого є нещодавня реєстрація пристрою на євроазійській платформі ЄЕК під ім'ям "Tablet brand...