ГоловнаТехноРозкрито "секретну" функцію Xiaomi Mi Band 6

Розкрито “секретну” функцію Xiaomi Mi Band 6

Компанія Xiaomi в кінці першого кварталу 2021 року представила спортивний браслет Mi Band шостого покоління. Головна перевага цих фітнес-трекерів – хороше поєднання ціни та характеристик.

Подробиці

У користувачів є прекрасна можливість під себе налаштувати зовнішній вигляд нового пристрою Xiaomi Mi Band 6. Він уже продається в Україні як Xiaomi Mi Smart Band 6 за рекомендованою виробником вартістю 1499 гривень.

Для зміни шпалер в спортивному браслеті потрібно використовувати смартфон з встановленим програмним забезпеченням Mi Fit. Причому на заставку можна поставити не тільки доступні за замовчуванням зображення. Ви також можете зробити фотографії зі смартфона або додати будь-яку картинку з Інтернету.

Отже, щоб зробити все це, потрібно відкрити програмне забезпечення Mi Fit і перейти в розділ «Профіль». Там відкриваємо категорію «Магазин» і вибираємо в підкатегорії «Індивідуальний дизайн» вподобаного циферблату.

Після цього потрібно завантажити бажане зображення або фотографію і вибрати колір. Для завершення процедури залишається лише натиснути на кнопку «Синхронізувати годинник».

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...