ГоловнаТехноViber нагадав про важливу функцію в месенджері

Viber нагадав про важливу функцію в месенджері

Розробники програмного забезпечення Viber нагадали абонентам про корисну функцію, яка дає можливість змінювати номер телефону прямо в сервісі обміну миттєвими повідомленнями. При цьому після зміни номера список контактів збережеться.

Подробиці

Щоб поміняти свій номер, вам потрібно виконати кілька простих дій. Для початку перейдемо в налаштування месенджера, натиснувши на кнопку «Ще» в правому нижньому кутку. Далі вибираємо пункт «Налаштування» і відкриваємо розділ «Обліковий запис».

Нас цікавить пункт «Змінити номер телефону». Зробити це можна як з перевстановлення додатка, так і без цього. У першому випадку система спочатку створить резервну копію даних.

Ця функція доступна для власників смартфонів на базі операційних систем Android і iOS. Після зміни номера всі користувачі, які внесли ваш старий номер в список контактів, отримають відповідне повідомлення.

Зауважимо, що якщо ви використовуєте клієнт Viber для персональних комп’ютерів, то спочатку потрібно оновити програмне забезпечення до актуальної версії. В іншому випадку обліковий запис просто буде деактивовано.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...