ГоловнаТехноPOCO F3 став більш доступним на AliExpress

POCO F3 став більш доступним на AliExpress

Минулої весни компанія Xiaomi представила під брендом POCO модель POCO F3, яка відразу ж стала хітом завдяки хорошим характеристикам і невисокій ціні. Зараз смартфон доступний користувачам з додатковою знижкою.

Подробиці

Купити Xiaomi POCO F3 можна за 335 доларів на AliExpress – https://aliexpress.ru/item/1005002303799177.html. Для цього потрібно використовувати промокод 15POCO. Він знизить вартість смартфона з 350 доларів до 335 доларів. За ці гроші користувачам доступна версія з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті в чорному забарвленні корпусу. При цьому офіційна рекомендована виробником ціна в Європі становить 349 євро або майже 430 доларів.

POCO F3 – один з перших і найбільш доступних смартфонів на міжнародному ринку з 7-нанометровим мобільним процесором Snapdragon 870. Модель оснащується панеллю Samsung Super AMOLED нового покоління. Екран має роздільну здатність FHD + і підтримує частоту оновлення 120 Гц.

У смартфоні встановлений акумулятор ємністю 4520 мА * год зі швидкою 33-ватною підзарядкою по дроту. Роздільна здатність основної камери становить 48 Мп + 8 Мп + 5 Мп, а для селфі використовується оптичний 20-мегапіксельний модуль.

До особливостей смартфона можна віднести захист від води класу IP53, скло Gorilla Glass 5 спереду і ззаду, а також Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, NFC і алюмінієвий каркас. Біометричний сенсор влаштувався на тильній панелі. Є в арсеналі моделі і стереофонічні динаміки, а ось 3,5-міліметрове гніздо для навушників не передбачено.

Xiaomi POCO F3 з’явився на ринку з прошивкою MIUI 12. Уже модель в Європі починає отримувати програмне забезпечення MIUI 12.5. Оболонка заснована на базі операційної системи Android 11.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...