ГоловнаТехноНайчастіші причини блокування карток і рахунків в "ПриватБанк"

Найчастіші причини блокування карток і рахунків в “ПриватБанк”

Представники Незалежної асоціації українських банків розповіли про найбільш часті причини блокування клієнтських коштів. Подробиці журналістам «Обозревателя» розповіла виконавчий директор спільноти Олена Коробкова.

Найчастіші причини «заморозки» карт, рахунків і операцій

  1. Нездатність клієнта пояснити джерело появи у нього великої суми грошей.
  2. Нервова поведінка клієнта (вимога зробити транзакцію «тут і зараз», зайва емоційність, перехід на крик і інші прояви такого роду).
  3. Нетиповий рух коштів на рахунку (одномоментна поява великої суми, значний оборот коштів протягом дня, спроби зняття великих сум без очевидних на те причин і т.д.)
  4. Проведення ідентичних операцій в декількох відділеннях одного і того ж банку протягом робочого дня.
  5. Будь-які інші нехарактерні операції з грошима в разі нездатності клієнта виразно пояснити цілі транзакцій, джерело походження коштів і т.д.

Кредитні організації, за словами Коробкової, змушені накладати обмеження на ті чи інші операції за наполяганням Нацбанку, керівництво якого надає учасникам ринку роз’яснення відносного того, в яких випадках необхідно заморожувати рух коштів на рахунку з метою протидії фінансуванню тероризму, недопущення порушення «антивідмивного» законодавства і т.д.

Самые часты причины блокировки банковских карт, счетов и переводов

Схожі перевірки проводяться при відкритті депозитів. Клієнт може отримати відмову в розміщенні коштів у разі, якщо пояснення з приводу походження грошей здадуться банкірам непереконливими.

Раніше «Приватбанк» розповів про найбільш часті причини блокування «пластика». Ознайомитися з роз’ясненнями фінінститута можна в цьому матеріалі.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Бюджетний флагман Xiaomi 15 з HyperOS: названо терміни прем’єри в Китаї та за його межами

Смартфон Xiaomi 15 може бути анонсовано протягом найближчого півріччя, інформує Gizmochina з посиланням на неназваних представників розробника та авторитетного "зливщика інсайдів" DCS. Детально Графік поширення "п'ятнадцятки",...

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...