ГоловнаТехноXiaomi підготувала камеру для смартфона, що висувається назовні за рахунок обертання

Xiaomi підготувала камеру для смартфона, що висувається назовні за рахунок обертання

«Сяомі» продовжує придумувати способи удосконалення камер смартфонів. Чергове напрацювання компанії оприлюднив регулятор CNIPA (КНР), що займається реєстрацією прав інтелектуальної власності.

Подробиці

З опублікованих знімків і пояснень розробників випливає, що інженери китайського гранда придумали фронт-камеру з поворотним модулем. На відміну від висувних аналогів, нова конструкція являє собою камеру у формі обертового навколо своєї осі півкола з двома датчиками зображення, спалахом і сенсором.

Задня камера показаного на сайті CNIPA пристрою складається з великого центрального модуля і двох бічних датчиків меншого розміру.

Xiaomi підготувала камеру для смартфона, що висувається назовні за рахунок обертання

– Така конструкція позбавляє виробника смартфона від необхідності придумувати вирізи і отвори для фронт-камери, – зазначають опитані нідерландським медіа-ресурсом LetsGoDigital експерти.

Інформації про те, в якому саме смартфоні з’явиться камера нового типу, поки немає. Також залишається незрозумілим, чи буде інноваційне рішення реалізоване в серійних пристроях або ж залишиться на рівні концепту.

Нагадаємо, що раніше було оголошено про намір «Сяомі» встановити інноваційні камери в новій «розкладачці» Mi Mix 4. Ознайомитися з подробицями задумки можна тут.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...